STYLE YOUR BRAND!

Presentatie is alles! Hoe jij jouw product of merk presenteert is ontzettend belangrijk. "You never get a second chance to make a first impression" is hier dan ook volledig op zijn plaats. In een comsumptiemaatschappij vol prikkels moet je overeind blijven staan. Een passende en authentieke look bij jouw merk is dan ook een prioriteit.FUDO SUSHI


Fūdo believes strongly in Speed, Personalization and Ease. We want everyone that walks into a Fūdo location to feel right at home, wherever that might be. With a constant eye on the future, we strive to improve our products, service and overall experience.


Beeld: Higher View


UPSTAIRS HOTEL OOSTENDE 


Voor het Upstairs Hotel mochten we een geweldige food-shoot doen! Urban, ruig en street.
Helemaal passend bij het interieur van het Hotel.
Hiervoor mocht ik de styling en sfeer neerzetten. Smijten met stukken pizza, het uitsmeren van bier
en ruige gettatooeerde mannen armen maakten het beeld compleet. En het resultaat mag er zijn!

In opdr van: De Digitale
Fotografie:
Higher View


WOK TO GO HUISSTIJL


Wok to Go is een foodketen met vestigingen door heel Nederland. Voor deze klant mag ik de nieuwe stijl van de gerechten voor de fotografie maken. Een frisse look met verrassende combinaties van ingredienten. Hou ze in de gaten..
want, ze komen exclusiever en smakelijker terug!

In opdr van: De Digitale

ELITE HUISSTIJL

Vakmanschap, ambacht en passie, daar draait het om bij Elite. 

Voor deze klant mocht ik (in samenwerking met een foodstylist en foodfotograaf) de styling doen voor hun nieuwe produktfotografie. Een moderne ambachtige look. Snackbeleving op een hoger level!

In opdr van: De Digitale