INTERIEUR STYLING

Van speels tot strak, eigenzinnig of hip, of je een bedrijf bent of particulier.. Samen met jou ga ik op zoek naar de juiste invulling van de ruimte. Of je nou alleen op zoek bent naar een eerste zetje of je een complete make-over nodig hebt? Samen kunnen we jouw droominterieur realiseren. Uiteraard passend bij jouw woonwensen, budget en woonstijl.

Binnenkort je huis te koop? En wil je het maximale uit je huis halen? 
Laat je huis restylen met jouw eigen spullen tot een verkoopbare woning!


VERKOOPSTYLING


Voor de verkoop van deze woning heb ik het interieur opnieuw ingericht met de eigen meubels en accessoires. Een mooie uitdaging om rust en ruimte in dit huis te creƫren en om elke kamer op zijn voordeligst naar voren te laten komen. Ik heb extra meegenomen planten en bloemen gebruikt om het geheel af te stijlen. Het resultaat: Duidelijke en overzichtelijke sfeerfoto's. Alles voor de verkoop!

Video:
Higher view


GAMMA INSTRUCTIEVIDEO'S


Voor Gamma hebben we instructievideo's gemaakt. Van lamellen ophangen, laminaat leggen, gordijnen ophangen tot kozijnen repareren. Alle video's zijn opgenomen in een studio. Ik mocht het interieur verzorgen in deze studio-woonkamers. Uiteraard alles in de Gamma huisstijl.

In opdr van: De Digitale


UITVAARTCENTRUM SONNEVANCK


Een bijzondere opdracht voor een bijzondere plek.
Voor het uitvaartcentrum op Sonnevanck mocht ik de familiekamer en het mortuarium opnieuw inrichten. Een mooie plek, prachtig gelegen midden in het bos. Het bos heb ik in het interieur doorgevoerd. Een serene en geborgen ruimte, waar men in alle rust nog een laatste afscheid kan nemen.