INTERIEUR STYLING

Van speels tot strak, eigenzinnig of hip, of je een bedrijf bent of particulier.. Samen met jou ga ik op zoek naar de juiste invulling van de ruimte. Of je nou alleen op zoek bent naar een eerste zetje of je een complete make-over nodig hebt? Samen kunnen we jouw droominterieur realiseren. Uiteraard passend bij jouw woonwensen, budget en woonstijl.

Binnenkort je huis te koop? En wil je het maximale uit je huis halen? 
Laat je huis restylen met jouw eigen spullen tot een verkoopbare woning!


VERKOOPSTYLING


Voor de verkoop van deze woning heb ik het interieur opnieuw ingericht met de eigen meubels en accessoires. Een mooie uitdaging om rust en ruimte in dit huis te creƫren en om elke kamer op zijn voordeligst naar voren te laten komen. Ik heb extra meegenomen planten en bloemen gebruikt om het geheel af te stijlen. Het resultaat: Duidelijke en overzichtelijke sfeerfoto's. Alles voor de verkoop!

Video:
Higher view


GAMMA INSTRUCTIEVIDEO'S


Voor Gamma hebben we instructievideo's gemaakt. Van lamellen ophangen, laminaat leggen, gordijnen ophangen tot kozijnen repareren. Alle video's zijn opgenomen in een studio. Ik mocht het interieur verzorgen in deze studio-woonkamers. Uiteraard alles in de Gamma huisstijl.

In opdr van: De Digitale


SAVAGE GASTROBAR & WIJNBAR

Kleine teaser van het interieur van het restaurant. De rest moet je zelf komen beleven!
Savage bestaat stuk voor stuk uit gepassioneerde mensen. Mooi en inspirerend om mee samen te werken! Het restaurant is vanaf november 2019 geopend.